Devialet

Devialet

Devialet ble grunnlagt i 2007, og er verdens mest fremgangsrike merke innen high-end audio siden de lanserte sitt første produkt D-Premier.

Devialet hadde i 2015 hele 88 patenter og har mottatt fantastiske anmeldelser og en rekke priser fra en samlet hifi-presse, og kan sammenlignes lydmessig med mye dyrere utstyr.

Devialet Phantom

Det har i flere år blitt en stadig voksende interesse for trådløse, multi-rom lydsystemer, men til tross for mange produsenter har det ikke vært et seriøst tilbud for oss audiofile før nå.

Nå har Devialet revolusjonert markedet med den imponerende Phantom!

Devialet sine forsterkere er bygget rundt det de selv kaller «ADH», hvor en analog forsterker setter utgangsspenningen mens de digitale forsterkerne gir det meste av strømmen. Dette betyr at lytteren får det beste fra to verdener; kraften og det kompakte designet fra den digitale strømforsyningen sammen med kvaliteten fra en analog forsterker som står direkte i signalveien. Denne teknologien er ytterligere perfeksjonert og Devialet sitt aktive høyttalersystem Phantom er en realitet.

Phantom er et trådløst multi-rom system med et futuristisk design og en imponerende lydmessig ytelse. I hver høyttaler finnes en Devialet forsterker og DAC, til tross for en størrelse på 25 cm bredde, og en vekt på 11 kg! Den rimeligste Phantom yter 750 watt, mens Silver Phantom byr på 3 000 watt. Med dette systemet kan du koble opp til 24 Phantoms via Wi-Fi med Devialet sin egen Dialog; en ruter som er sentral for å få flere Phantom til å “snakke sammen” ved bruk av 2 eller flere Phantom, eller i Devialet multi-rom system.

Høytalerne har med sin SAM-teknologi en bassgjengivelse du ikke vil tro. Det er ikke behov for subwoofer, selv i store rom. Phantom har en akustisk arkitektur som sikrer homogen lyd uansett lyttevinkel. Når du skal bygge ut med flere høyttalere; plugg inn Phantoms og en Dialog. Last ned Devialet Spark appen, som gir deg mulighet til å bestemme hvilken musikk du ønsker å lytte til, ev. i hvilke rom, og fra hvilken kilde du måtte ønske, som f.eks. Tidal eller med FLAC-filer streamet fra internet.

When considering the price and size, though, the Phantom is a marvel – SoundstageWhenever the bass kicks in, the vibrating panels on either side of the speaker extrude to an alarming, and completely awesome extent. 
- Rolling Stone

Devialet Expert

Expert-serien har alt du trenger innebygget i sitt slanke, vakre livsstilsdesign:

 • Forforsterker
 • Effektforsterker
 • DAC
 • RIAA for MM og MC
 • Streaming
 • Delefilter

Expert kan også tilpasses optimalt til ca. 600 forskjellige høyttalermodeller. I tillegg kan Expert konfigureres og oppgraderes via Devialet sin hjemmeside.

Produktspekteret i Expert-serien består av 5 modeller:

 • Devialet 120
 • Devialet 200
 • Devialet 250
 • Devialet 400
 • Devialet 800

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre produkter? Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg.