Vivid Audio

Vivid Audio

Vivid Audio sitt mål er å produsere et av verdens ledende high-end høyttalersystemer.

Dette er en klisjé som er uttalt uttrolig mange ganger av veldig mange konstruktører, men i løpet av de siste årene, i en grønn forstad til Durban i Sør-Afrika, har noe bemerkelsesverdig tatt form. Født ut av entusiasme og pågangsmot av sør-afrikanske og britiske ingeniører, har den nye leverandøren fått mer og mer gehør for sine banebrytende teknologier og høyttalere i verdensklasse.

Vivid Audio er blitt synonymt med banebrytende ingeniørkunst og produserer sine egne drivere og utvikler alle høyttalerkabinettene i eget verksted. Philip Guttentag, sammen med Robert Trunz, tidligere toppsjef hos Bowers & Wilkins, fikk med seg Laurence Dickie, kjent som oppfinneren av B&W Matrix og designeren av hi-fi verdens kanskje mest omtalte høyttaler – B&W Nautilus.

Fortsatt full av ideer var Dickie i stand til å bringe et vell av innovasjon til det nystartede selskapet. Et sentralt prinsipp hos Dickie var å strebe etter en høyttalerutforming fri for resonans og refleksjon. Vår hørsel er forbløffende følsom for nettopp disse effektene.

For Vivid Audio er det endelige målet å oppnå bedre lydgjengivelse ved å redusere disse effektene til et neglisjerbart nivå, og det resulterer bl.a. i spennende formgiving og design der ingenting er gjort uten at det har en misjon.

Vivid Audio har 2 modellserier:

  • Giya Reference Line
  • Oval Line

«Is Vivid Audio’s GIYA G1 the best loudspeaker I’ve heard? YES.» – Stereophile 

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre produkter? Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg.